Turkcell Artık Twitter Kullanıcılarına Hizmet Verecek

Turkcell artık sorun yaşayan kullanıcılarına Twitter üzerinden oluşturulmuş @TurkcellHizmet hesabından sorunlarına çözüm bulabilecek.
İnternetin sosyal hayatın her bölümüne girmesinde bir çok çalışma yapan Turkcell bu son bombasıyla internetin önemini bir kez daha kanıtladı.Bununla birlikte Turkcell mobil hayatın ne kadar önemli olduğunu açıkça belirtmiş oldu.
@TurkcellHizmet hesabı için “Turkcell Müşteri Hizmetleri” bünyesinde özel bir ekip oluşturuldu.Bundan önce ekibe özel bir eğitim verildi.Ekibin amacı kullanıcıların sorunlarını twitter üzerinden ileterek onların sorunlarına en kısa sürede çözüm bulmak.
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu: ” Önceliklerimiz arasında ilk sırayı müşterilerimiz almakta.Onlar bizim için her  şeyden önce gelmekte.Yapacağımız bu uygulamanın müşterilerimize oldukça faydalı olacağı kanısındayım.Bunun yanı sıra bu daha attığımız ilk adım ve geriside gelicektir.” açıklamasını yaptı.
Eğer bir twitter kullanıcısıysanız Turkcell Twitter Hizmet hesabına twitter.com/TurkcellHizmet adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.Burada istediğiniz bilgiyi alabilir,takip edebilir ve sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder